Birthe's Madside

 

Abrikosis 2
4-6 personer
  • 125 g tørrede abrikoser
  • 3 dl vand
  • 3-4 spsk sukker
  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • ½ liter piskefløde

Klip abrikoserne i strimler og kom dem i en gryde med vandet. Kog dem møre under låg ved svag varme i ca. 20 minutter. Pisk abrikoserne igennem med en el-pisker, og smag mosen til med sukker. Afkøl abrikosmosen.

Is: Pisk æggeblommer og sukker godt. Pisk fløden stiv i en anden skål og vend den i æggene sammen med abrikosmosen. Kom isen i en form og sæt den i fryseren i 6-8 timer. Temperér isen i køleskab i ½-1 time inden serveringen. Vend den ud på et fad og pynt med nødder og chokolade.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside