Birthe's Madside

 

Bærmousse
4 personer

Arbejdstid: 20 minutter

Fryseegnet

  • ½ kg solbær, hindbær og ribs
  • 200 g sukker
  • 2 dl piskefløde
  • lidt frisk mynte

Skyl og nip bærrene og knus dem let med en gaffel eller kom dem i blender med sukker. Pisk fløden til skum og vend det i. Kom blandingen i en serveringsskål eller 4 portionsglas og pynt med lidt frisk mynte.

Skal desserten laves nogle timer før serveringen, må bærmoussen tilsættes husblas.

Gør sådan: Læg 2 blade husblas i koldt vand. Knug dem fri for væde og smelt dem herefter over svag varme eller vandbad. Hæld husblasen i en tyndt stråle i bærblandingen, mens der røres, og kom så den piskede fløde i.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside