Birthe's Madside

 

Cacaodessert
Desserter 4 personer
  • 8 dl cacaomælk
  • 3 tsk pulverkaffe
  • 2 spsk sukker
  • 8 blade husblas
  • 2 dl piskefløde
  • Pynt:
  • 1 dl piskefløde

Cacaomælken røres ud med pulverkaffe og sukker. Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 minutter, hvorefter den tages op med det vand der hænger ved og smeltes i vandbad, og komes i cacaomælken.

Når det begynder at stivne, vendes flødeskummet (2 dl) i. Hældes i en glasskål. Pyntes med flødeskum (1 dl) inden serveringen.

Variation af cacaodesserten: Desserten kan tilberedes som ovenfor, men der tilsættes kun 2 tsk. Pulverkaffe. 6 skiver ananas (200 g) skæres i små stykker og vendes i sammen med flødeskummet.

Kilde: Cacaomælk fra Karolines Køkken

Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside