Birthe's Madside

 

Citronfromage
Fromage, dessert 4 personer
  • 4 blade husblas
  • 3 store æg
  • 100 g sukker (1 1/4 dl)
  • Revet skal af 1 citron
  • Saft af 1 citron (ca. ½ dl)
  • 1/4 l piskefløde

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft og -skal. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i en skål og pynt den med flødeskumstoppe før serveringen.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 10/8-95.

 

 

Birthe's Madside