Birthe's Madside

 

Cremefraiche-fromage
Desserter 5 personer
  • 6 husblasblade
  • ½ l cremefraiche, 18%
  • 5 spsk sukker
  • 2 tsk revet appelsinskal
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1/4 l piskefløde

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Bland cremefraiche med sikker og appelsinskal. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaften og bland den i cremefraichen under forsigtig omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med appelsinskiver, der er skåret i mindre stykker.

Kilde: Karolines Køkken 2

Henrik Holten 21/10 1995)

 

 

Birthe's Madside