Birthe's Madside

 

Daim-is
6 Personer
  • Bund:
  • 3 æggehvider
  • 150 g sukker
  • 150 g finthakkede (malede) mandler
  • Fyld:
  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 3 dl piskefløde
  • 4 Daim (eller 2 dobbelte)
  1. Pisk æggehviderne nøsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finhakkede (malede) mandler i.
  2. Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca 30 min ved 175°C.
  3. Afkøl bunden helt på pageristen, inden isen kommes på.
  4. Pisk pløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til.
  5. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Servering: Lad isen stå i 20 min på køkkenbordet før servering.

Kilde: Netto

Charlotte Engell Andersen

Michael H. Christensen

 

 

Birthe's Madside