Birthe's Madside

 

Desserttallerken
Frugt, desserter 8 personer
  • Creme:
  • 1½ dl cremefraiche 38%
  • 1 dl piskefløde
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk floursukker
  • 1 mandelbund
  • 250 g skrællet kiwifrugt i skiver
  • 150 g skrællet mangofrugt i tynde både
  • 100 g passionfrugt i halve
  • 1 portion æbleis
  • Pynt:
  • Citronmelisse

Creme: Pisk cremefraiche, fløde, æggeblomme og floursukker til en luftig creme. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen: Skær mandelbunden i 8 trekanter og anret dem sammen med creme, frugter og æbleis på 8 portionstallerkener.

Tip: Klargør frugten før serveringen og stil den i køleskabet.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside