Birthe's Madside

 

Fransk hindbærdessert

Havehindbær eller endnu bedre de søde skovhindbær bruges i denne franske dessert, som er en himmerigsmundfuld.

Arbejdstid: 20 minutter

Ikke fryseegnet

  • ½ kg hindbær
  • ½ liter creme fraiche
  • lidt sukker
  • sherry og/eller lidt hindbærbrændevin (framboise)
  • 8-10 små makroner

Gør hindbærrene i stand. Tag lidt fra til pynt. Fordel makronerne i 4 portionsglas og dryp med lidt sherry/brændevin. Læg læg hindbær over og drys med lidt sukker. Dæk med creme fraiche. Læg et nyt lag hindbær, sukker og creme fraiche og pynt med hele bær. Det smager godt, hvis desserten trækker i køleskabets fryserum 1 times tid inden servering.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside