Birthe's Madside

 

Fyldte sommer-pandekager
4 personer
  • 2 æg
  • 3 dl kaffefløde
  • knap 1 dl mel
  • lidt salt
  • 2 spsk smør
  • Fyld:
  • 1 stpr spsk smør
  • 2 mindre spsk mel
  • 3 dl kaffefløde
  • salt
  • peber
  • ca. 250 g pillede rejer
  • sennep

Til pandekagerne pisker de æggene sammen med halvdelen af fløden, tilsætter melet og resten af fløden, og det hele piskes sammen med lidt salt. Smørret smelter på panden og hældes lidt afsvalet i dejen, der gerne må vente i nogle timer. Heraf bager de ikke for store pandekager. Pandekagerne rulles sammen med fyldet. Smør og mel bages op med kaffefløde til en ret tyk stuvning, der smages til med salt, sennep pg evt. lidt peber. Heri blandes enten rejer eller skinke, lidt rå revet løg og ærter. Kom en stor spsk på hver pandekage, der rulles sammen og lægges i et fad. Afsvaler og pakkes i en frysepose, der lukkes. Kan fryses i ca. 1 måned. Nem anretning servert varmt med en skål salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside