Birthe's Madside

 

Gelato-is med ingefær-ferskensauce og bær
4-6 personer
  • 1 liter Amaretto eller Tiramisu Gelato-is

  • 250 g brombær eller blåbær evt. frosne fra luxus Grønt

  • 2 ferskner eller nektariner i både

  • lidt frisk citronmelisse til pynt

  • småkager eller marengs

  • Ingefær-ferskensauce:

  • 4 modne ferskner eller nektariner

  • Saft fra ½ -1 citron

  • 2-3 spsk honning eller sukker

  • 1-2 tsk stødt ingefær

Form isen til kugler og læg dem tilbage i fryseren. Til saucen skoldes, flås og udkernes fersknerne. Blend frugten med citronsaft. Smag til med honning og ingefær. pres saucen gennem en sigte. Fordel iskugler i portionsglas. Dryp saucen over og kom frugten ved. Pynt med citronmelisse og kom en småkage eller marengs ved isen.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

 

 

Birthe's Madside