Birthe's Madside

 

Gylden sommersuppe
Forretter, Supper, Grønt, Vegetar - Personer: 4
  • 2 Løg, grofthakkede
  • 2 Stilke bladselleri i tern
  • 3 Gulerødder i tern
  • 20 g Smør
  • 1 tb Karry
  • 1 1/4 l Grøntsagsbouillon
  • 1 ½ dl Syrnet fløde 9%
  • 3 tb Mel
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • Æbler i tynde både
  • Hasselnøddeflager

Svits grøntsagerne i smør sammen med karry, tilsæt bouillonen og lad suppen koge 10 min. Pisk en jævning af mel og syrnet fløde, rør den i og lad suppen koge 5-6 min. Smag til med salt, peber og karry, og servér suppen med tynde æblebåde og nøddeflager.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

 

 

Birthe's Madside