Birthe's Madside

 

Hindbærdessert
6 personer

Selv om man er til let mad i sommervarmen, smager en kalorielet dessert nu skønt indimellem, som f. eks. denne sommersag. ½ liter fløde 13% koges med 1 flækket vanillestang. Pisk 6 æggeblommer med 100 g sukker. Hæld den koghede vanillefløde i, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring det til kogepunktet, mens der piskes. – Må ikke koge. Udblød 8 blade husblas og kom dem så i den koghede fløde-æggecreme. Lad cremen svale. Pisk 4 dl piskefløde stiv og vend den i cremen, når den er tykflydende. Kom det i enrand eller springform med rørindsats – lad desserten stivne. Vend ud på et serveringsfad og kom letsukkrede hindbær i midten.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside