Birthe's Madside

 

Isstænger med nødder
Is, desserter, nødder 12 stænger
  • 1 l fløde is
  • 100 g hassel nødder
  • 30 makroner
  • 1/4 l piske fløde
  • 2 spsk caramel sauce
  • Lidt margarine til stegning

Hak nødderne, og knus makronerne (i en pose ned en kage rulle) rist nødderne og makronerne i en gryde (helst en rustfri stål da det meget nemt brænder på) i lidt magarine. Tag isen ud af fryseren og skær den i 6 skiver og del hver skive i 2 så du får 12 stænger. Rul stængerne i makron/nødde blandingen, og kom dem i en bakke hæld resten af blandingen over, og sæt dem i fryseren. Ved servering pisk fløden til skum og bland caramel saucen i. Isen tages ud af fryseren umiddelbart før servering.

Kilde: Flemming Römer

 

 

Birthe's Madside