Birthe's Madside

 

Jordbæris 3
  • 400 g jordbær
  • ca. 100 g sukker
  • 2 æggehvider
  • 1½ dl piskefløde

Mos jordbærrene i en blender eller foodprocessor sammen med sukkeret, eller mos jordbærrene fint med en gaffel og rør sukker i. Smag på de mosede bær. Der skal måske lidt mere sukker i. Kom bærrene i en form og frys dem grødede på et par timer. Pisk hviderne stive og fløden til skum. Tag de frosne bær ud af fryseren og rør lidt i dem. Vend hvider og flødekum i og sæt isen tilbage i fryseren. Isen er færdig frossen i løbet af et par timer, men de kan selvføgeliglade den stå længere tid i fryseren, så den er rigtig bundfrossen, skal de helst tage den ud og stille den i kølekskab i ca 1 time inden serveringen.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside