Birthe's Madside

 

Juledessert
10-12 personer
  • Abrikoscreme:
  • 300g tørrede abrikoser
  • 100 g sukker
  • 1 citron
  • 1 dl abrikoslikør
  • 2 store æggehvider
  • 5 dl piskefløde
  • chokoladeruller eller anden chokolade til pynt

Læg abrikosern i blød natten over. Næste dag koges frugten mør med sukker (spæd evt. med lidt vand, så det lige dækker) I 25 minutter. Mos abrikoserne i en blender eller kør dem igennem en grønsagskværn. Rør op med citronsaft og abrikoslikør.Lad det køle af. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden. Fold først hviderne, dernæst cremen i mosen, der anresttes i en skål og pyntes med chokolade.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside