Birthe's Madside

 

Karolines pandekager med is
Desserter, Is - Personer: 4
  • 1 1/4 dl Hvedemel (80 g)
  • 1 tb Sukker
  • 1 ts Groft salt
  • ½ Citron, reven skal af
  • 3 dl Mælk
  • 3 Æg
  • 75 g Smør
  • Fyld:
  • ½ l Vanilleis
  • Solbærsyltetøj

Bland mel, sukker, salt og citronskal. Pisk mælken i lidt af gangen, til en klumpfri dej. Pisk æggene i. Smelt smørret i panden, og hæld det i dejen. Bag pandekagerne ved jævn varme, til de er lysebrune på begge sider. Fold pandekagerne sammen 2 gange, og læg dem på et varmt fad. Hold dem varme under folie. Skær isen i bjælker og læg dem indeni pandekagerne lige før serveringen. Servér solbærsyltetøj til.

Kilde: "Karolines Køkken". Stine Hansen, 06 Sep 93

 

 

Birthe's Madside