Birthe's Madside

 

Katrine-blomme-kage 2
Dessert, kager 4 personer
  • 450 g stenfri blommer eller svesker
  • 100 g smuttede mandler
  • 3 æg
  • 150 g sukker (150-175 g)
  • 3 tsk vanillesukker
  • ½ l kaffefløde eller Halvt mælk og fløde

De stenfri blommer eller svesker lægges sammen med de smuttede hele mandler i et ildfast fad. Hele æg piskes med sukker, vanillesukker og fløde, før massen hældes over blommerne eller sveskerne. Katrineblommekagen bages midt i ovnen ved 225° i 40 minutter, så den er gyldenbrun og stivnet. Serveres lun eller kold med flødeskum eller vanilleis. En herlig, nem og hurtig dessert.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin, 20. Feb. 96.

Martin Koch Villefrance, 28/2-96.

 

 

Birthe's Madside