Birthe's Madside

 

Kirsebærmousse
Desserter, Frugt - Personer: 2
  • 2 blade husblas
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl kirsebærvin
  • 1 lille glas syltede kirsebær

Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 min. Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum. Lun ½ dl af den frasiede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet. Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag. De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.

Kilde: "Kogebog for ungkarle - og andre begyndere". Stine Hansen, 23 Aug 93

 

 

Birthe's Madside