Birthe's Madside

 

Majspandekager med kalkunfyld
4 personer
  • Pandekager:
  • 80 g majsmel
  • 90 g hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • 2 æg
  • 3 dl mælk
  • ½ dl olie
  • Fyld:
  • 500 g kalkun i strimler
  • 100 g løg i tern
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 rød peber i tern
  • 200 g majs
  • 200 g champignon i skiver
  • 200 g porre i tynde skiver
  • 100 g spirer
  • 2 spsk tomatpure
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • salt, peber

Bag pandekagerne i lidt olie. Kalkun, løg og hvidløg svitses i olie, til kødet er næsten gennemstegt. Tilsæt porre, champignon, rød peber, tomatpuré og krydderierne. Når grøntsagerne er sprøde, tilsættes majs og spirer. Når det hele er varmet godt igennem, lægges ca. 2 spsk fyld på hver pandekage, som rulles sammen om fyldet. Pandekagerne lægges i et fad og drysses evt. med ost. Varm pandekagerne i en 180 grader varm ost til osten er smeltet.

 

 

Birthe's Madside