Birthe's Madside

 

Mango-lime mousse
4 personer

En dejlig let dessert, der trods det er en mousse, ligger let i maven.

  • 3 æggeblommer

  • 100 g. sukker

  • 4 blade husblas

  • 1 stor mangofrugt

  • saften af 1 lime

  • skal fra 1 lime

  • 3 æggehvider

  • 1 dl piskefløde

Æggeblommer piskes med sukker over vandbad, til blandingen er cremet. Husblasen udblødes i koldt vand. Tages op og smeltes over vandbad. Røres i æggemassen i en tynd stråle. Mangofrugten skrælles og fjernes for sten. Kødet hakkes og blendes. Røres i æggemassen med limesaft og skal. Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv. Vendes i. Hældes i portionsglas og stilles i køleskab i ca. 2 timer.

Servering: Pyntes med en smule revet limeskal

Kilde: Mad fra fjerne gryder – Vibeke Schrader

 

 

Birthe's Madside