Birthe's Madside

 

Mango-creme
Desserter, Frugt, Spiritus - Personer: 6
  • 6 Blade husblas
  • 2 Velmodne mangofrugter
  • 2 Æg
  • 3/4 dl Sukker
  • 2 tb Citronsaft
  • 1 tb Cognac
  • Pynt:
  • Kokosflager
  • Flødeskum

Blød husblasen op i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Smelt den i en lille gryde ved svag varme. Skræl frugterne og fjern kernerne. Mos/pur‚r frugtkødet i blender eller foodprocessor. Del æggene. Bland æggeblommer, sukker og cognac med frugtmosen. Tilsæt under omrøring husblasen i en tynd stråle. Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i mosen. Fordel mango-cremen i portionsglas og stil den koldt. Serveres med kokos og flødeskum.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

 

 

Birthe's Madside