Birthe's Madside

 

Mango fool
4 personer
  • 2½ dl salatyoghurt 9%
  • 2 modne mangofrugter
  • 50 g sukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk honning
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk citronsaft
  • 25 g mandelflager

Kom yoghurten i en kaffefilter og lad den dryppe af et par timer. Skræl mangofrugten, flæk den og skær stenen væk. Skær mangofrugten i strimler. Kom mango, sukker og kanel i en gryde og lad det simre 4-5 minutter. Miks frugten til puré og afkøl det. Rør yoghurt og honning sammen. Pisk fløden stiv og vend den i toghurten sammen med den miksede frugt. Smag til med citronskal og fordel desserten i 4 portionsglas. Stil dem i køleskabet et par timer og pynt den med ristede mandelflager.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside