Birthe's Madside

 

Melon med hindbærmousse
4 personer
  • 2 små søde meloner
  • hindbærmousse:
  • 250 g hindbær
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • 2 spsk orangelikør
  • ¼ l piskefløde
  • honning eller sukker efter smag

Skær melonerne midt igennem på tværs og tag kernerne ud med en ske. Skær evt. takker i kanten med en kniv. Skær melonerne flade i bunden, så de kan stå på et fad eller tallerken.

Hindbærmousse: Miks hindbær i foodprocessor eller blender sammen med mynteblade og orangelikør og smag til med honning. Pisk fløden stiv og vend den i hindbærrene. Sæt massen i fryseren en times tid, så den er gennem kold, men ikke frosset. Anret moussen i de udhulede meloner, pynt med mynte og server dem straks.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside