Birthe's Madside

 

Mette’s kanelparfait
4 personer
  • ½ liter piskefløde
  • 1 spsk cremefraiche 38%
  • 6 æggeblommer
  • 1 nip salt
  • 175 g god honning (gerne Akacie)
  • 40-50 g kanel

Honning og kanel blandes på en pande og varmes let. Æggeblommerne piskes med salt og honning/kanelmassen blandes i. Massen afkøles. Fløde og Creme Fraiche piskes til skum som vendes i honning/kanel/æggemassen. Parfaiten kommes i forme. Stilles i fryseren mindst et par timer.

Servering: Før servering tages parfaiten op af fryseren i ca. 10 minutter - kan herefter anrettes.

Serveringsforslag: Med lun æbletærte eller på en bund af kold rabarbersuppe med små mandelhorn.

Kilde: Mette Wesselhoff

Carsten Laugesen

 

 

Birthe's Madside