Birthe's Madside

 

Mosters abrikosdessert
3-4 personer
  • 250-300 g tørrede abrikoser
  • sukker efter smag
  • vand
  • smuttede hakkede mandler
  • ristede mandelflager
  • ½ liter piskefløde (eller efter smag og behag)
  • makroner
  • hedvin

Læg abrikoserne i blød natten over. Vandet skal dække dem!! Hæld det meste vand frra og kog abrikoserne møre over svag varme. Tilsæt sukker og lad det køle af. Smut og hak mandlerne;bland dem i abrikosmassen. Knus makronerne og læg dem i bunden af en skål hæld hedvin over og læd det trække mens fløden piskes stiv. Læg fløde og abrikosmasse i lagvis og slut af med fløde på toppen. Pyntes med ristede mandler.

NB! er drøj i brug!!

Kilde: Torill Heidi Lindebjerg Nielsen

 

 

Birthe's Madside