Birthe's Madside

 

Nougatis med kiwipuré
  • 50 g skoldede hakkkede mandler
  • 40 g sukker
  • 5 æggeblommer
  • 80 g sukker
  • 5 æggehvider
  • 2 dl piskefløde
  • 3 kiwifrugter
  1. Mandler og sukker smeltes til en lys karamel.
  2. Kom karamellen på bagepapir. Lad den bliv stiv.
  3. Æggeblommer og sukker piskes sammen.
  4. Karamellen knuses og kommes i æggemassen.
  5. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
  6. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i til sidst.
  7. Iscremen bør stå i fryseren i mindst 6 timer.
  8. Skræl kiwierne, skær dem i stykker, purér dem.
  9. Si puréen og anret isen med en skefuld på toppen.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside