Birthe's Madside

 

Pandekager (almindelige) Anno 1937
Desserter - Personer: 6
  • 200 240 g Æg
  • 250 g Hvedemel
  • 1/4 l Mælk
  • 1/4 l Hvidtøl
  • En smule Melis og Salt
  • Tilbehør:
  • Sukker
  • Brombærsyltetøj

Melet udrøres med Mælken og Øllet. Æggene piskes lidt og piskes godt ud heri, dernæst røres en Smule Sukker og Salt i. Steges paa Pande i Smør. Foldes sammen og drysses let med Sukker. Brombærsyltetøj serveres hertil. Pandekagerne maa serveres meget varme.

Kilde: Hofjægermesterinde Lily Steensen-Leth og Konsulent C. W. Rasmussen-Iglekjærgaard, "Æg- og Fjerkræ Retter", H. Hagerup 1937. Stine Hansen, 06 Sep 93

 

 

Birthe's Madside