Birthe's Madside

 

Pandekager (fine) Anno 1937
Desserter - Personer: 6
  • 6 æg
  • 200 g hvedemel
  • 15 g melis
  • 1/4 l vand
  • 1 dl fløde
  • en anelse salt
  • 2 spsk smeltet smør
  • Tilbehør:
  • sukker
  • jordbærsyltetøj

Æggeblommerne og Sukkeret og en Anelse Salt røres godt sammen. Melet sigtes og irøres, derpaa Vandet. Hviderne piskes til haardt skum og røres forsigtigt i, lige før man paabegynder Bagningen paa Panden i Smør. Foldes sammen og overdrysses med lidt Sukker. Hertil Jordbærsyltetøj. Serveres meget varme.

Kilde: Hofjægermesterinde Lily Steensen-Leth og Konsulent C. W. Rasmussen-Iglekjærgaard, "Æg- og Fjerkræretter". H. Hagerup, 1937.

Stine Hansen, 06 Sep 93

 

 

Birthe's Madside