Birthe's Madside

 

Pandekager med appelsinsauce
10 stykker
  • 150 g mel
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk sukker
  • 2½ dl fløde 13%
  • 1 dl vand
  • 3 æg
  • ½ tsk kanel
  • ca 25 g margarine til bagning

Dejen røres sammen og bages til tynde pandekager.

  • Sauce:
  • saft af 3 appelsiner
  • 50 g smør
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk Grand Marnier
  • reven skal ½ appelsin
  • Pynt:
  • 50 g mandelflager

Appelsinsaft, smør, sukker Grand Marnier og appelsinskal koges sammen. Pandekagerne foldes i kvarte og lægges på et fad. Saucen hældes over. Pyntes med panderistede mandelflager.

Tips: Server evt. flødeskum eller vanilleis til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside