Birthe's Madside

 

Pandekager med koksomælk og appelsinsaft
Bagværk, dessert, nødder 1 portion
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3/4 dl rismel
  • 1 1/4 dl hvedemel
  • 4 æg
  • 50 g sukker (½ dl)
  • 1 dl kokosmel
  • 1 knivspids salt
  • Olie til stegning
  • Appelsinsauce:
  • 2 appelsiners saft
  • 50 g smør
  • 5 spsk sukker
  • Desuden:
  • 25 g hasselnøddekerner

Kokosmælk, rismel, hvedemel, æg sukker, kokosmel og salt piskes sammen. Bages til tynde pandekager i olie. Appelsinsaft, smør og sukker koges sammen. Pandekagerne rulles sammen og lægges på et fad. Saucen hældes over. Hasselnødderne skæres i skiver, ristes på en pande og drysses over.

Kilde: "Opskrifter med kokosmælk" fra Irma

 

 

Birthe's Madside