Birthe's Madside

 

Tiramisu med hindbær
8 personer
  • 12-14 Savoyardi-biskuiter(ladyfingers)
  • 200g hindbær
  • 2 tsk pulverkaffe
  • 1 dl kogende vand
  • 1 dl halvtør sherry
  • Creme:
  • 3 æg
  • 250 g mascarpone eller 100 g flødeost naturel og 1½ dl creme fraiche 38%
  • 2½ spsk flormelis
  • 2 spsk reven chokolde til pynt

Læg biskuiterne i et enkelt lag i et halvdybt fad og læg hindbærrene over. Opløs pulverkaffe i det kogende vand. Dryp kaffe og sherry over biskuiterne.

Creme: Pisk æggeblommer(gem æggehviderne), kaffepulver og flormelis hvidt og skummende . Rør mascarpone eller flødeost og cremefraiche i, så blandingen bliver ensartet. Pisk hviderne stive og vend dem i med let hånd. Fordel cremen over hindbærrene. Sæt fadet i køleskabet, gerne til næste dag. Drys chokolade over desserten lige inden serveringen og server den med friske hindbær eller feskner.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside