Birthe's Madside

 

Yoghurtmousse
Mousse, yoghurt, dessert 4 personer
  • 175 g friske eller dybfrosne optøede jordbær
  • 100 g sukker (ca. 1 1/4 dl)
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 2 æggehvider
  • Pynt:
  • Flødeskum

Findel bærrene med elpisker eller i blender. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer. Rør af og til i det. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. Sæt det i fryseren igen 1-2 timer før serveringen. Der røres af og til. Den skal være blød og sjappet ved serveringen.

Tips: Denne yoghurtmousse er hurtigt og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 10/8-95.

 

 

Birthe's Madside