Birthe's Madside

 

Æbleris dessertkage
Dessert, kage, æbler 1 kage
  • 500 g Elstar æbler uden stilk og kærnehus
  • 500 g risengrød
  • 2 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 spsk sukker
  • 50 g grofthakkede nødder
  • 1 tsk revet citronskal
  • Lidt vanillekorn

Æblerne med skræl deles i både og lægges i en ovnfast glasskål. Risengrøden røres med æggeblommer, mel, sukker, nødder, citronskal og vanillekorn. Æggehviderne piskes stive og vendes i grøddejen. Fordel grøddejen over æblerne. Bank skålen let mod bordet for at få dejen til at fordele sig godt. Bages 40-45 minutter ved 180°.

Kilde: Havenyt.

Martin Koch Villefrance, 9/1-96.

 

 

Birthe's Madside