Birthe's Madside

 

Caribisk kakaodrik
4 glas
  • 3 modne bananer
  • ½ reven kokosnød
  • 50 g rørsukker
  • kornene fra ½ stang vanille
  • ½ dl brun rom
  • 40 g kakao
  • 6 dl sødmælk
  • isterninger eller knust is efter behag
  • citronsaft
  • Pynt:
  • kakao
  • kanel
  1. Kom alle ingredienser i en mixer eller en blender og kør. Smag til med citronsaft.
  2. Dup ydersiden af den øverste del af 4 høje, slanke glas med citronsaft og dyp dem bagefter i en skål med kakao.
  3. Bank forsigtigt på glassene for at den overskydende kakao falder af.
  4. Hæld cocktailen i glassene, drys med kanel og server.

Kilde: Claus Meyer´s bog om chokolade - Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside