Birthe's Madside

 

Eggnog
30 portioner
  • 24 delte æg
  • 2 cl sukker
  • 1 kvart bourbon
  • 2 cl cognac
  • 1 kvart fløde
  • 2 kvart mælk
  • 1 kvart vanilleis
  • muskatnød

Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse. Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.) Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre. tilsæt isen i små stykker. Rør æggehviderne stive og tilsæt. Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering. Drys let med muskatnød.

NOTE 1: Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt. skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac.

NOTE 2: Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet.

Kilde: Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside