Birthe's Madside

 

Iskaffe

En rigtig "kvikker" og god i varmen.

  • 2 - 3 tsk pulver kaffe (efter smag)
  • 2 tsk sukker (efter smag)
  • 1 sjat mælk
  • isterninger
  • koldt vand

Der skal bruges et højt glas (ca. 3 dl). Hvis du har en stavblender, der kan gå ned i glasset, behøver du ikke svine andet til. Kom pulverkaffe og sukker i (blender)glasset. Hæld kun tilstrækkeligt vand i til at blenderhovedet bliver dækket. Blend til pulverkaffe og sukker er opløst og det ser ud som en fin beigefarvet skum. (Hvis du har brugt blenderglas, kommes blandingen nu i drikkeglasset). Nu kommes en sjat mælk og isterninger i. Der fyldes efter med koldt vand til glasset er pænt fyldt. Lad det stå et par minutter ind til det begynder at ligne chokolade med flødeskum på toppen.

Servering: En flot drink, der serveres med sugerør. Det smager fortræffeligt!

Kilde: Jeg har "luret" den af efter en bartender i Grækenland - Henrik Andersen

 

 

Birthe's Madside