Birthe's Madside

 

Baskiske røræg
Æggeretter 4 personer
  • 6 æg
  • 6 spsk olivenolie
  • 100 g bacon
  • 250 g tomater
  • 2 grønne peberfrugter
  • 3 spsk hvedebrødkrumme
  • salt - friskkværnet peber

Skold tomaterne, fjern skind og kerner og skær dem i strimler. Skær bacon i tern. Grill peberfrugterne, skær dem i ringe og kassér frøstol og stilk. Rør æggene. Ophed olien på panden, steg baconnet lysebrunt. Tilsæt tomaterne og peberfrugterne og svits dem ved 150°. Smag til med salt og peber. Tilsæt brødkrummen og æggemassen. Servér straks, når æggene er stivnede.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside