Birthe's Madside

 

Æggekage med pølser
Æg, svinekød, frokostret 4 personer
  • 1 tsk Maizena
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl vand
  • 6 æg
  • 3 spsk friskhakket persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g skrællede kartofler i 1 cm store tern
  • 100 g grofthakkede zittauerløg
  • 250 g bayerske pølser i skiver
  • Pynt:
  • friskklippet purløg
  • Tilbehør:
  • groft rugbrød

Rør Maizena sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved svag varme. Server den i panden.

Kilde: Karolines Køkken 5

 

 

Birthe's Madside