Birthe's Madside

 

En let anretning med champagnelikør
Butterdej, ost, spiritus 12 personer
  • Butterdejssnegle:
  • Se opskrift på disse.
  • Ostetoppe 24 stk:
  • 50 g Danablu i mindre stykker
  • 150 g Cream Cheese
  • 2 spsk mælk
  • 4 - 6 skiver sandwichbrød
  • 2 tsk finthakket saltede peanuts
  • Champangelikør:
  • 1½ dl orangelikør
  • 2 cl tør champagne
  • 1 pakke italienske brødstænger

Butterdejssnegle: Tilbered butterdejssneglene efter opskriften.

Ostetoppe: Pisk Danablu, flødeost og mælk sammen, til blandingen er jævn. Stik små runde brødskive ud med en dejudstikker (ca. 3½ cm i diameter). Kom osteblandingen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe på brødskiverne. Drys med peanuts.

Champagnelikør: Fordel orangelikøren i 12 glas. Fyld op med champagne og server drinken til butterdejssnegle, ostetoppe og italienske brødstænger.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside