Birthe's Madside

 

Grønne røræg
Æggeretter 4 personer
  • 8 æg
  • 8 forårsløg med top
  • 8 tynde baconskiver
  • 2 tsk smør
  • 1 dl fløde
  • kørvel
  • persille
  • salt - friskkværnet peber

Klip en del af de grønne toppe i ringe. Kvartér løgene. Hak persillen og kørvelen. Steg baconnet sprødt i en kasserolle. Fisk det op og hold det varmt. Smelt smørret i kasserollen med fedtet og svits forårsløgene. Bland halvdelen af fløden med æg, salt og peber. Rør de hakkede urter i og hæld massen i kaserollen. Rør roligt, mens den stivner. Rør resten af fløden i, når den ønskede konsistens er opnået. Servér pyntet med smuldret bacon og kørvelblade.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside