Birthe's Madside

 

Italienske spejlæg
Æggeretter 4 personer
  • 4 æg
  • smør
  • 100 g Parmesan
  • 4 spsk friskreven Parmesan
  • 4 spsk fløde
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • friskkværnet hvid peber

Raclette eller små ildfaste forme er ideele til denne forret.

Gnid stegefladen med smør. Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i stegeformen. Slå ægget ud og læg forsigtigt et i hver form. Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk. Fløde over hver form. Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan. Sæt formene i ovnen ved 200° i 7 - 8 minutter. Æggeblommerne skal ikke stivne. Servér rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside