Birthe's Madside

 

Italiensk omelet med mynte
Æggeretter 4 personer
  • 6 æg
  • 150 g Ricotta -eller mild skæreost
  • 3 spsk friskreven Parmesan
  • 30 g smør
  • 2 tsk ollivenolie
  • 6 spsk mynteblade
  • salt
  • friskkværnet hvid peber

Skil osten i små klumper med en gaffel. Slå æggene ud og bland dem med osten og de hakkede mynteblade. Smag til med parmesan, salt og peber. Smelt smør og olie på panden. Hæld æggemassen på og løsn til stadighed omelettens rand. Ryst, så den ikke sætter sig. Når randen er fast, hældes omeletten halvt over på en tallerken og foldes sammen over midten. Giv yderligere en smule varme og servér. Kan også spises kold. Glimrende til en Fracati eller Orvieto-hvidvin.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside