Birthe's Madside

 

Italiensk omelet med ost
Æggeretter 4 personer
  • 8 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk mælk
  • 2 spsk smør
  • 8 ansjosfileter
  • 8 sorte oliven
  • 6 spsk tomatsauce
  • 50 g ost, (Mozzarella, Bel Paese eller anden blød skæreost)
  • frisk oregano / merian
  • salt

Luft melet gennem en si og pisk det let sammen med æggene i en skål. Smelt smørret på den varme pande, hæld æggemassen jævnt ud, læg osteskiverne på og steg til omeletten lige netop er fugtig, blød i toppen. Læg så ansjoserne i cirkeler med en oliven i hver. Drys oregano over og læg 1 spsk. tomatsauce mellem hver osteskive. Læg låg på panden og steg ved 180°, til osten flyder ud og omeletten hæver. Servér direkte fra panden.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside