Birthe's Madside

 

Libanesiske æg med yoghurt-sauce
Æggeretter 4 personer
  • 4 æg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk tørret mynte
  • 1 håndfuld friske mynte-blade
  • 1 spsk Maizena
  • ½ l yoghurt
  • salt - friskkværnet peber

Hak hvidløget og svits det på panden med den tørrede mynte. Opløs Maizenaen i yoghurten - smag til med salt og peber og anbring den i et ildfast fad. Lad opløsningen koge op, slå æggene ud og hæld dem forsigtigt på. Hæld den varme olie over og varm videre i en halv snes minutter, til æggene er stivnede. Servér med friske hakkede mynteblade.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside