Birthe's Madside

 

Omelet fra Italien
Æggereter, hovedret, italiensk 4 portioner
  • Omelet:
  • 6 dl mælk (eller kaffefløde)
  • 1½ spsk mel
  • 5 æg
  • Fyld:
  • 1 løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g dåsemuslinger
  • 3 spsk chilisovs
  • champignoner
  1. Først piskes de 6 dl. mælk (eller kaffefløde) med 1½ spsk. mel, og dette koges op under stadig piskning.
  2. Når jævningen er blevet kold, piskes de 5 hele æg i, ét ad gangen, og tilsætter salt og peber.
  3. En ildfast form, der rummer ca. 1½ liter, smøres godt, og heri hældes æggemassen, og den bages på en rist i ovnen ved 200° i ca. 25 min., til den er stivnet, og herover kommes fyldet.
  4. Fyldet kan laves af 1 hakket løg, der let steges sammen med 1 grøn og 1 rød peberfrugt i terninger, som lidt efter iblandes ca. 200 g dåsemuslinger og 3 spsk. chilisovs, evt. også lidt champignoner. Dette varmes, og smages til.

Kilde: Kirsten Hüttemeier

Familie Journalen

 

 

Birthe's Madside