Birthe's Madside

 

Omelet med kyllingelever, løg og tomat
4 personer
  • 4 æg
  • 8 spsk kaffefløde
  • salt
  • peber
  • smør
  • 1 pakke frossen kyllingelever, ca. 250 g.
  • 2 hakkede løg
  • 1 lille revet æble
  • smør til stegning
  • 2 tomater
  • klippet persille
  • salt
  • peber

Kyllingeleveren tør næsten op og letsteger i smør, skåret i mindre stykker, lidt efter tilsættes løg og æbler, salt, peber, og dette småsteger i nogle min., gerne i en gryde eller pande. Imens pisker du æggene sammen med fløde, salt, peber, og bager æggemassen i smør på en pande. Stik i æggemassen, når den begynder at blive cremet, og når den kan "bære", lægges kyllingeleveren med fyldet ovenpå sammen med tomatskiver og meget klippet persille. Alt varmes under låg nogle minutter - og serveres direkte fra panden med en stor skål salat til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside