Birthe's Madside

 

Osteanretning
Ost, frugt, desserter 24 personer
  • 800 g rygeost
  • 475 g radiser i kvarte
  • purløgsstrå
  • 700 g lagret Danbo i skiver
  • 600 g hvidskimmelost
  • 600 g blå - og hvidskimmelost
  • 500 g flødeost med spiritus
  • Frugt:
  • 1¼ kg blommer
  • 725 g friske dadler
  • 125 g ananaskirsebær
  • 1 kg friske jordbær

Anret rygeosten på et fad sammen med radiser og purløg. Anret de øvrige oste på fade.

Frugt: Skyl frugterne og anret dem på et stort frugtfad.

Ost: Ostene kan anrettes i forvejen og stå tildækket i køleskabet. Tag dem ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside