Birthe's Madside

 

Ovn-omelet med bagte tomater
Morgenmad, æg, frokost 6 personer
  • Bagte tomater:
  • 6 tomater (ca. 350g)
  • ¼ tsk groft salt
  • Ovn-omelet:
  • 6 æg
  • ½ dl piskefløde
  • ½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karoline's gratineringsost
  • Pynt:
  • purløg
  • Tilbehør:
  • rugbrød
  • smør
  • stegt bacon

Bagetid: Ca. 30 min. ved 175g

Bagte tomater: Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad (ca. 12 x 22 cm). Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.

Ovn-omelet: Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad (ca. 14 x 26 cm). Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne midt i ovnen.

Kilde: Karolines Køkken 6

Martin Koch Villefrance, 15/11-95.

 

 

Birthe's Madside