Birthe's Madside

 

Skidne æg
Æggeretter 4 personer
  • 8 æg
  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • ½ l mælk
  • 1½ tsk sennepspulver
  • salt - friskkværnet peber

Rør sennepen ud i lidt varmt vand og lad den trække. Smelt smørret i en kasserolle. Rør melet i, rør godt rundt. Varm mælken og spæd den i lidt efter lidt. Saucen må ikke blive for tynd. Kog et par minutter og smag til med salt og peber. Tilsæt sennepen. Kog æggene. De pillede æg lægges varme i saucen. Serveres straks med groft rugbrød.

Det er en gammel tradition at spise skidne æg i påsken. Både øl og vin er gode ledsagere.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside