Birthe's Madside

 

Chili-majs muffins
12 stk.
  • 1½ dl hvedemel
  • 1½ dl majsgryn
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 1½ tsk chilipulver
  • 1½ dl creme fraiche 18 %
  • 2 æg
  • 50 g smeltet smør
  • 2 spsk peberfrugt, udkernet, finthakket
  • 50 g revet cheddar

Varm ovnen op til 200 grader. Bland i en skål, mel, majsgryn, bagepulver, natron, salt og chilipulver. Pisk i en anden skål creme fraiche, æg og smør sammen. Vend de tørre ingredienser i skålen med de våde. Dejen må ikke piskes, for så bliver brødene seje. Tilsæt peberfrugt og ost, og rør, til dejen er jævn. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag dem i 15 min. Afkøles i 3 min og vendes ud på en bagerist.

Smager bedst varme med smør.

Kilde: Lynn Andersen: Mad til tiden

 

 

Birthe's Madside